MENU
EnglishGermanItalianSerbian

Pozovite nas051 428 111

Email info@eliosbl.com

Proizvodi

O nama

Preduzeće  ” ELIOS ” doo je osnovano 1991. godine u Banja Luci i nalazi se u vlastitom poslovnom objektu u ulici Novaka Pivaševića 14c. Od svog osnivanja i registrovanja u Osnovnom Sudu u Banja Luci ima status privatnog vlasništva i kao takvo danas njegovu  strukturu čini 25 zaposlenih radnika.

Osnovna djelatnost preduzeća je veleprodaja elektromaterijala. Širok asortiman elektromaterijala čine sve vrste kablova, elektro-instalacioni materijal za domaćinstvo, kancelarije i industriju, unutrašnja dekorativna rasvjeta za uređenje enterijera, rasvjeta za domaćinstvo, kancelarije, poslovne prostore, hale i javne površine.

Generalni smo zastupnici izvora svjetlosti i rasvjete renomiranog proizvođača  “Philips”, te opreme za industriju – sklopna, relejna i mjerna tehnika proizvođača ″Schneider Electric″.

Od 2008. godine firma posluje po međunarodnom standardu ISO 9001:2008, za koji smo dobili sertifikat o kvaliteti proizvoda, usluga i sistema poslovanja. U cilju što boljeg plasmana našeg asortimana robe, prilikom prodaje nudimo stručne savjete kao i tehničku podršku prilikom izvođenja elektro-instalacijskih radova.

Stručne savjete i podršku pruža tim inžinjera iz oblasti elektro-energetike koji izrađuje ponude i vrši proračun rasvjete prilikom izrade projekata a na zahtjev kupca.

Veoma dobar kvalitet, raznovrsnost, uvijek dostupne količine i pristupačne cijene našeg asortimana robe, potvrđuje i veliki broj zadovoljnih kupaca i saradnika, sa kojima ostvarujemo jako dobru saradnju dugi niz godina, uz dobro razvijenu i organizovanu komercijalnu službu firme. Strukturu  kupaca čini veliki broj veleprodaja, maloprodaja, tržnih centara, prodajnih trgovačkih lanaca, firmi za izvođenje elektro-instalacijskih i građevinskih radova i mnogi drugi kupci širom Bosne i Hercegovine.

Svaki od većih kupaca prilikom kupovine robe ima ugovorima dogovorene uslove plaćanja, stimulacije u vidu dogovorenih rabata koji imaju tendenciju rasta zavisno od ostvarenog godišnjeg prometa.

Distribucija robe do kupaca  koji to zahtijevaju se vrši brzo i efikasno većim brojem vlastitih teretnih vozila u dogovorenim rokovima.

X